İçeriğe geç

Yaşam Ayavefe

Başarılı bir yolculuk hikayesi olan Yaşam Ayavefe hayat hikayesi ile çok fazla kişiye ilham olmaktadır. İş adamı ve girişimci olarak bilinen ve babasının ortanca oğlu olan Yaşam Ayavefe yaşanabilir bir dünya için her koldan çalışmaktadır. 1984 doğumlu olan Yaşam Ayavefe Adana merkezlidir.

Hayatının büyük bir kısmını ise Mersin ile Kıbrıs’ta yaşayarak geçirmiştir. Çalışmalarından eğitimine, kariyerinden yatırım projelerine kadar pek çok kişinin ilgi odağı haline gelmiştir. Yaşam Ayavefe farklı kollardan yatırım ve geliştirici proje çalışmaları yürüterek iş hacmini büyütmektedir.

Yaşam Ayavefe iki diploma sahibidir. Yazılım Mühendisliği bölümünü okuyan Yaşam Ayavefe aynı zamanda Uluslararası İlişkiler mezunudur. 2002 ve 2009 yılları arasında ise Gıda Mühendisliği bölümüne geçiş yapmış bu alanda yeni tecrübeler kazanmıştır.

Telekominikasyon, (Voipplanet Ltd. – Delsim Communications – Mediatel United Kingdom ve Globalink Mobile 2004-2012 Telekominikasyon ve Cyber Security alanlarında çalışmıştır. Uzmanlıklarını bu şirketler üzerinde geliştirerek güçlü bağlantılar ve referans alanı oluşturmaktadır.

Başarılı Bir Yolculuğun Hikayesi Yaşam Ayavefe

İş hayatına yeni adım atacak olan kişilere ilham olan Yaşam Ayavefe dünya için pek çok yenilik getirmiştir. Yatırımlarını farklı alanlara yayan bu isim başarılı bir kariyer elde etmiştir. 2015 yılında aldığı ödül ile başarısını resmi olarak kanıtlamıştır. Yaşam Ayavefe Global alanlarda da yatırımlar gerçekleştirmektedir.

Özellikle iş insanları tarafından sevilen ve takdir edilen bu isim Uluslararası İlişkiler konusunda büyük çalışmalar ortaya sunmaktadır. Yazılım sektörünün aranan isimlerinden biri olarak teknoloji alanlarında fark yaratacak nitelikte uzman çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Morph Game firması çok fazla kişi tarafından tanınan oyun sektörünün başarılı isimlerinden biridir. Bu şirket içerisinde yer alan ve bilinen Knight Online oyununun satış işlerinde ve bayilik çalışmalarında bizzat yer almaktadır. Üstelik c++ ve java yazılımları konusunda farklı işler yapmış, profesyonel bir isimdir.

Teknoloji çalışmaları ile gençlere örnek olmuştur. Yeni Girne mevki içerisinde yer alan ünlü The Queen Luxury Hotel projesi içerisinde olan isimlerden biridir. Bu proje tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştır. Otel ve inşaat kapsamında geniş bir iş istihdamı sağlamıştır.

Girişimci İş İnsanı Olarak Tanınan Yaşam Ayavefe

Yılın en başarılı iş adamı ödülü verilen Yaşam Ayavefe bu başarılarına başarı katmaya devam etmektedir. Dünyayı daha iyi bir yer haline getirme hedefi olan Yaşam Ayavefe gençlerin okumasında da katkı sağlıyor. Girişimci iş insanı olarak hem yurtiçinde hem de yurtdışında tanınmaktadır. Bu durum onun iş çevresinin de geniş olduğunu göstermektedir.

Dönemin en başarılı projelerinin altında imzası bulunmaktadır. Turizm başta olmak üzere inşaat sektörü içerisinde yankı uyandıracak projeleri bulunmaktadır. Eğitim için sunduğu katkılar da gençlerin okumasına destek sağlamaktadır.

Yatırımları İle İlgi Odağı Haline Gelen O İsim

Yatırımları ile ilgi odağı haline gelen Yaşam Ayavefe kurduğu dernekler ile yardıma muhtaç kişilere destek vermeye devam etmektedir. Gençlerin eğitimi konusunda titiz çalışmalar yürütmektedir. Özellikle maddi manevi destek fonları üzerinden eğitim alanında yeni yatırımlar sunmaktadır.

Kıbrıs’ta gerçekleştirdiği projeler ile tanınan o isim kendi nüfusunu kullanarak çok fazla gencin okuması konusunda yardımlar hazırlamaktadır. Bunun için Kıbrıs Vicdani Yardım Derneği üzerinden hasta ve yaşlıların ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Hem Dünya Hem De Doğa İçin Yaptığı Çalışmalar

Hem ulusal hem de küresel çalışmaları ile tanınan Yaşam Ayavefe aynı şekilde dünya için projeler sunmaktadır. Hayvanlar için yardım kamyonları hazırlamaktadır. Doğa sevgisi ve ilgisi ile tanınan o isim doğanın korunması alanlarında da öncü isimler arasına girerek projelerini geliştirmeye devam etmektedir.